Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

"ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: 3 κείμενα + 3 φωτογραφίες"


«ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ
ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Στις 2 Απριλίου 2015 η τάξη μου συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Το Φεστιβάλ έγινε στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου.
Εκεί παρουσιάσαμε το ψηφιακό μας ιστολόγιο, όλα τα ψηφιακά μας βίντεο που δημιουργήσαμε με τη βοήθεια του κυρίου Πάνου. Τα βίντεο ήταν το «Ιπτάμενο Σχολείο», το «Ράδιο-Ουρανοποιηματάκια», το «Μπιμπερόκ» και το ποίημα «Φοβάμαι».
Υπήρχαν εκεί και άλλα σχολεία της Ρόδου που παρουσίασαν τα δικά τους έργα. Από όλα αυτά τα έργα μού έκανε εντύπωση το βιντεάκι που έδειχνε πώς έφτιαξαν τα παιδιά ρομποτάκια  και το βιντεάκι που είχαν φτιάξει τα παιδιά της Στ΄ από το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Μιλούσε για το πώς είχαν περάσει τις μέρες τους στο Δημοτικό σχολείο.
Πέρασα υπέροχα και ένιωσα πολύ υπερήφανη για όλους μας. Θα ήθελα πολύ να το ξανακάνουμε.

Ειρήνη Χατζηγιάννη


Στις 2 Απριλίου το σχολείο μας είχε συμμετοχή στο 5ο Ψηφιακό Φεστιβάλ στο πρώτο Γυμνάσιο.  Το απόγευμα, τα περισσότερα παιδιά πήγαμε με τους γονείς μας. Μπήκαμε στην αίθουσα προβολής. Ήταν πολλά σχολεία, μεγάλες και μικρές τάξεις. Τα κάθε ένα έδειχνε το θέμα του. Όταν ανέβηκε η δική μας τάξη, η Δικαία παρουσίαζε. Ο Γιάννης και ο Γιώργος ήταν οι χειριστές στον υπολογιστή. Δείχναμε τα θέματα ένα ένα και μας παρακολουθούσαν όλοι με προσοχή.
Στο τέλος μας χειροκρότησαν. Ένιωσα πολύ ωραία που η τάξη μου έκανε μια τόσο καλή παρουσίαση. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Παναγιώτης Λιβιεράτος
  


Την Πέμπτη 2 Απριλίου εγώ, οι συμμαθητές και ο κύριος Πάνος πήγαμε στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου. Πήραμε μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας και εκεί παρουσιάσαμε τα έργα που είχαμε φτιάξει.
Σε όλους τους συμμαθητές μου τους άρεσε πάρα πολύ, το ίδιο και σε εμένα. Εγώ πάντως πέρασα πολύ ωραία και θα ήθελα να ξαναπάω.

Κατερίνα Κοντού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου