Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Βραβεία & Διακρίσεις 2014-2015


Το έχουμε ξαναπεί – σε κάθε δυνατή ευκαιρία: ένα βραβείο δεν είναι παρά ένα χαμόγελο. Που, αν απευθυνθεί στο πρόσωπό μας είναι ευπρόσδεκτο, αν πεταλουδίσει σε ένα άλλο πρόσωπο, χαιρόμαστε διπλά: με την χαρά του άλλου και με την χαρά που νιώθεις, όταν το έργο σου δεν ανήκει πια σε εσένα τον ίδιο. Ανήκει σε κάθε άνθρωπο που το έχει πάρει ήδη μέσα του. 

Χρειάζεται μεγαλύτερο βραβείο από αυτό;


1.      Βραβείο Συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών
2.      4ο Βραβείο Τραγουδιού του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών με θέμα  «Ας φανταστούμε το Σχολείο των ονείρων μας» του Παν/μιου Κρήτης (ΠΤΔΕ Ρεθύμνου)
3.      10ο Βραβείο Βίντεο του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών με θέμα  «Ας φανταστούμε το Σχολείο των ονείρων μας» του Παν/μιου Κρήτης (ΠΤΔΕ Ρεθύμνου).
4.      Τιμητικό Δίπλωμα Συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας υπό την εποπτεία του ΚΕΠΛΗΝΕΤ.


5.      Βραβείο Διηγήματος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής του ομώνυμου Μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Φλώρινας και τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.
6.       Βραβείο Συμμετοχής σε 10 μαθητές και μαθήτριες μας στον «Μικρό Ευκλείδη» της Μαθηματικής Εταιρείας.
7.      Βραβείο στο 4ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του θεσμού European Student Radio με θέμα «Κάντο να ακουστεί» με την ραδιοφωνική μας παραγωγή υπό τον τίτλο «Ράδιο-Ουρανοποιηματάκια».
8.      3ο Βραβείο Εκπαιδευτικού Ιστότοπου 2015 στα ΟΥΡΑΝΟΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ (Ιστολόγιο Ε’ τάξης) από τον Δήμο Ροδίων και την υπηρεσία ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δωδεκανήσου.


Τμήμα Παράλληλης Στήριξης: Κική Σκαρπέτη
Τμήμα Ένταξης 17ου ΔΣ Ρόδου: Μαρία Κασσίμη
E’ τάξη – υπεύθυνος Δάσκαλος: Πάνος Δρακόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου