Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

«Η κοπή της Ουρανό-πιτας μας»Η κοπή της Ουρανόπιτάς μας πραγματοποιήθηκε στο 17ο  Δημοτικό Σχολείο Ρόδου,  στην τάξη Δ2 του σχολείου μας, στις 26/1/18, και μάλιστα, περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!

Ο κος Π. έκοψε τις ουρανο-βασιλοπιτες μας που έφτιαξε ο Νίκος και ο Μιχαήλ Άγγελος - με τις μαμάδες τους.  Μετά μοιράσαμε τα σουβλάκια από φρούτα που έφτιαξε η Ειρήνη με τη μαμά της και το πιο βασικό είναι, πως ήταν πάρα πολύ ωραία τα φαγώσιμα μας.Στην εκδήλωσή μας συμμετείχαν όλοι οι μαθητές βέβαια, οι  γονείς των μαθητών και η φοιτήτρια μας η κύρια Ρούλα, καθώς επίσης ο διευθυντής του σχολείου μας, ο κος Δημήτρης Εμμανουηλίδης.
Θα θέλουμε να σας ανακοινώσουμε τις 2 μεγάλες εκπλήξεις που κάναμε στους γονείς μας και μάλιστα τα δύο τραγούδια που έπαιξε ο κύριος μας και εμείς τα τραγουδήσαμε:  ήταν το «Τραγούδι του κοριτσιού» σε ποίηση Οδ. Ελύτη και το «Ερωτηματικό» σε στίχους του Τζ, Ροντάρι.


Μάλλον η πιο ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν κέρδισε το φλουρί της πίτας των μαθητών η Αλεξάνδρα, (το οποίο οδήγησε και στην δωρεά του βιβλίου του Ροντάρι «Η Τερεζούλα – Τοσοδούλα και άλλες ιστορίες» με χρήματα του ταμείου μας) καθώς και όταν το φλουρί της πίτας «των μεγάλων» έπεσε στην καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας, την κυρία Βαλάντα. 


Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε, τέλος, πως νιώσαμε πάρα πολύ ωραία και εμείς, οι μαθητές, αλλά και οι γονείς μας, οι οποίοι έφυγαν με μία επιστολή αγάπης ο καθένας τους, γραμμένη και δωρισμένη προσωπικά από το Ουρανοποιηματάκι του!
Κείμενο: Νίκος & Pax (Ειρήνη) 
Φωτογραφίες: κος Χρήστος - ο μπαμπάς της Αφροδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου