Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Ουρανοπίτας 2017 - μετά πολλών εκπλήξεων


Πίτα Α': 
Την Πέμπτη (12/1) ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.


Κάθε τάξη δέχτηκε ένα ξεχωριστό δώρο χάρη 
στο φλουρί που αναλογούσε στους μαθητές της. Από τα Ουρανοποιηματάκια πιο τυχερός αναδείχτηκε, ο Μιχάλης Μαραβέλιας (Μαραβέλ, για τους σχολικούς του φίλους). Στην δημιουργική αγκαλιά του ήλθε ένα ωραιότατο πάζλ 500 κομματιών. Παρέα με τις δεκάδες ευχές μας για αγάπη και ομορφιά στην ζωή του!
Την απονομή του δώρο πραγματοποίησε 
ο Συντονιστής των Ουρανοποιημάτων
για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, 
Θωμάς Φλώρος.

 Πίτα Β': 
Λίγες μέρες μετά, την Δευτέρα (23/1), με την χειροποίητη ζαχαροπλαστική της κας Σοφίας και της κας Αλέκας να μοσχομυρίζει σε όλη την αίθουσα μας καθώς και με τα πολλά έξοχα πιάτα που ετοίμασαν τα παιδιά με τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, κόψαμε την Ουρανοπίτα μας για νέο έτος. Όπως και την πίτα της Αστροφωνίξ

Ο τυχερός του φλουριού αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Ζαλάχας - με ειδικό φιλαναγνωστικό δώρο, το βιβλίο, "Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του". Τυχεροί όμως της ημέρας υπήρξαν όλα τα μέλη της κοινότητας των Ουρανοποιημάτων που συμμετείχαν στην γιορτή μας: από τον διευθυντή του σχολείου, κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τους εκπαιδευτικούς του τμήματος - μέχρι τους γονείς των μαθητών που ανταποκρίθηκαν στο φιλέορτο κάλεσμά μας.

Και με αφορμή όλα όσα ζήσαμε, ευχόμαστε σε σάς, αγαπημένοι μας φίλοι, συνεργάτες κι αναγνώστες: να έχετε μία χρονιά για το μαζί της χαράς και της γνώσης!

 Η συντονίστρια του τμήματος 
για την τελευταία περίοδο του Ιανουαρίου, 
Έφη Χρυσοπούλου
δίνει το βιβλίο της Ουρανόπιτας 
στον τυχερό Κωνσταντίνο
με τις ευχές όλων των Ουρανοποιημάτων 
(κάτω φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου