Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - στο Παν/μιο Αιγαίου (Ρόδος)


Την προσεχή Τρίτη, 1 Απριλίου, τα Ουρανοποιηματάκια είναι προσκεκλημένα από την επίκουρη καθηγήτρια κα Βασιλεία Καζούλλη για μία εφ' όλης της ύλης συνάντηση με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της σχετικά με το μάθημα "Διγλωσσία" (Αίθουσα διδασκαλίας 1 - Κτίριο 7ης Μαρτίου). Βάση της συζήτησης μας θα είναι τα έργα και οι επιμέρους δράσεις του μαθητικού μας Ιστολογίου "ΤΑ ΟΥΡΑΝΟΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ".

Με αυτή την αφορμή - διαμορφώσαμε ένα ημερήσιο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Εκδρομής στις εγκαταστάσεις του Παν/μιου Αιγαίου - εστιάζοντας κυρίως στην Βιβλιοθήκη του - με μία σειρά σχετικών βιβλιοφιλικών δραστηριοτήτων.

Η Συνάντηση είναι ανοιχτή - σε όλους: τους γονείς των μαθητών, τις φοιτήτριες που έχουν συνεργαστεί με το τμήμα μας και κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο.


ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ Τρίτης, 1/4

8.15: Προσέλευση στο σχολείο
9.00-9.30: Μετακίνηση στο Παν/μιο (Οδός Δημοκρατίας, Ρόδος)
9.30-10.30: Επίσκεψη σε χώρους του Παν/μιου - Παιγνιώδεις δραστηριότητες στη Βιβλιοθήκη του
10.30-11.00: Διάλειμμα
11.00-13.00: Συνάντηση με την κα Καζούλλη και τους φοιτητές της: παρουσίαση του Ιστολογίου μας - συζήτηση
13.20-13.50: Επιστροφή στο σχολείο
14.00: Σχόλασμα


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:  Σχετικά με την επίκουρη καθηγήτρια κα Βασιλεία Καζούλλη - το γνωστικό της αντικείμενο και το ερευνητικό της πεδίο: http://www.pre.aegean.gr/ViewTeacherDetails.aspx?id=11
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:  Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης του Παν/μίου Αιγαίου. Σας προτρέπω να κάνετε μία μίνι «κατασκοπεία» και να καταγράψετε τα συν και τα πλην του συγκεκριμένου site: http://www.pre.aegean.gr/ViewTeacherDetails.aspx?id=11


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου